maanantai 7. elokuuta 2017

Kesää vielä

Siitä on vuosi vierähtänyt, kun olen kirjoitellut tänne. Ei ole saanut vain aikaiseksi. Kesä on todella mennyt, kun alkukesästä odotti sitä lämmintä kesää. Ja sitten välillä aina viileni sää, satelikin hieman. Aurinkoon aina juoksin ulos, kun se näyttäytyi ja onhan sitä aurinkoakin saatu.
Saimme olla perheemme kanssa viikonlopun ihanalla kekajärven mökillä. Meiltä on sinne noin 20 km. Jo neljänä kesänä peräkkäin olemme siellä kokoontuneet vuorokauden reissun. Mökkeilyä, saunomista, uimista, syömistä, yhdessä oloa ja itsekkin yritin siellä rentoutua.
Ensimmäinen kesä, kun olen kutonut villasukkia, kahdet sukat valmistuneet, pitkät mansikkaiset anelmaiset. Aamuisin ja myöhään iltaisin niitä kutonut. Eihän sitä päivällä ole oikein malttanut, kun on pitänyt kuuhastella ulkona.
Parin päivän päästä meidän koululaiset aloittavat koulun ja huomenna tyttö menee Haapavedelle aloittamaan leipuri-kondiittori alaa. Me Alvan kanssa jäämme kaksistaan. Hän odottaa jo kovasti sitä hetkeä aamusta, että saa aukaista äitinsä kanssa suklaalevyn ja syödä rauhassa kaksistaan suklaadia, joksi hän sitä nimittää.

Oikein ihanaa syksyn odotusta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti