sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen postaukseni

Vihdoin ja viimein sain tämän blogini tehtyä, kiitos siitä kuuluu tytöilleni kannustuksesta.
Perheeseeni kuuluu paljon lapsia, mieheni, koira, pari kissaa ja kani. Kodissamme on paljon elämää ja vilskettä ja touhua. Olen ollut kotiäitinä jo 24 vuotta ja nuorimmainen on vuoden ikäinen.
Harrastukset ovat käsityöt, puutarha ja kodin sisustaminen. Värkkään kaikenlaista kivaa aina, kun kodin- ja lastenhoidolta ehdin, virkkaan, kudon ja ompelen, tunnit eivät tahdo oikein päivässä aina riittää, toki osaan myös rentoutuakin :) hyvä lehti ja karl fazerin sininen, niiden parissa viihdyn.

9 kommenttia:

  1. :D Kuullostaa hyvältä,luen mielelläni lisää :D

    T: Kati

    VastaaPoista
  2. Ihana lukea sinun mietteitä :) Terkuin : Päivi

    VastaaPoista
  3. Eiköhän tässä tule kohta lisää juttuja ja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä alku, kiinnostuneena odottelen lisää :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, eiköhän niitä tule tässä, kun ennätän laittaa, tämä on kivaa touhua ja aikaa vierähtää koneella :)

    VastaaPoista
  6. Tää on jotaki aiva ihanaa tää sun sisustus <3 Mite oot teheny nuita betonijuttuja...niistä haluaisin lissää kuulla :) tekis mieli itekki tehä tuommosia ihanuuksia <3 :)

    -Sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella lainasin kirjastosta betonityöt kirjoja, ja niitä sitten opiskelin ja ei muuta kuin rautakauppaan betonisäkkejä ostaan, olen käyttänyt s100- kuivabetonia ja niistä sitten tein näitä töitäni :)

      Poista
  7. Kiitos Saara <3 Pittääpä lompsia kirjastoo :D ;) Ja nuo Tilda-työt...oot kaikesa nii uskomattoman taitava ja lahajakas <3

    -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, alahan lompsimaan kirjastoon, niin jäät varmasti sinäkin koukkuun näihin töihin, olen ikäni tykännyt värkätä käsillä ja silloin rentoudun :)

      Poista