keskiviikko 22. heinäkuuta 2015


Kodin sydän, paikka,jossa aika paljon aikaa vietetään ja siellä saa ravintoa ja jossa vaihdetaan kuulumisia, on keittiö :)

Olemme asuneet jouluun tässä meidän kodissamme 24v. Itseäni alkoi jo kyllästyttää keittiön kaapit ja halusin niihin vähän vaihtelua. Olen selaillut kaikenlaisia sisustuslehtejä ja niistä noukkinut vinkkejä keittiöömme... Saan inspiraatiota, kun vähän aikaa istun sohvalla ja katselen ympärille ja sitten ponkaisen pystyyn ja alan tekemään :)

Niin kuin talvella, kun ulkona ei oikein viitsinyt olla, niin sainpa inspiraation laittaa keittiöömme jotain uutta....irrotin oveja pois ja laitoin vanhoja lakanoita tilalle, ja eräänä päivänä sitten, kun mieheni tuli töistä, niin yllätys odotti kotona, ovet olivat poissa ja tilalla avonaisia hyllyjä ja niihin laitoin lasipurkkeja, kun ei oikein viitsinyt näyttää vieraille pusseissa olevia ryynejä ja jauhoja, vaan kauniita lasipurkkeja, joissa oli jauhot ja ryynit.

Tässä kuvia meidän keittiöstämme :)

2 kommenttia:

  1. Avohyllyt <3 Eikö teillä kissa mene sinne pudottelemaan mitään? Aina kun olen lattanut avohyllyt keittiön on vaikea pitää kissat poissa sieltä.. haluaisin niin itsekin laittaa tähän kotiini avohyllyt.. mutta mutta.. ehkä joskus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme kyllä, mutta kissat ovat antaneet olla nuo hyllyt rauhassa. Joskus kyllä ruokapöydälle kiipeävät, mutta koira kyllä menee ajamaan kissat pois pöydältä :)

      Poista