maanantai 20. heinäkuuta 2015

Rauhoittuminen

Moni ihmettelee sitä, miten jaksan näin ison perheen keskellä ja teen paljon kaikenlaista, mutta kehoni ja kroppani vaatii aika ajoin tietenkin rauhoittumista, ja yksin oloa. Kuuntelen itseäni ja kun tuntuu sille, että nyt haluan rauhoittua, niin menen yksin tämän paikan äärelle, joka on takapihallani. Sain tämän patsaan tänä kesänä, siinä voin muistella rakasta äitiäni, joka nukkui pois viime vuoden maaliskuussa. Hän myös rakasti kukkia ja puutarhan hoitoa <3.

4 kommenttia:

  1. Voi kyllä minäkin joka kerta mietin, kun näitä sinun luomuksia katselen, että miten aikasi riittää. Järjestelykysymyshän se vain on tietysti. Ja kun jää esim. koneella ja tv:n äärellä sekä älypuhelimella olemiset pois, niin aikaa on ruhtinaallisesti. Sen olen tajunnut itsekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä teen silloin, kun nuorimmainen nukkuu joko päiväunia tai alkaa iltaisin nukkumaan, sellaisia harrastustöitä ja tietenkin mieheni saa kiitosta auttamisesta :)

      Poista
  2. Ja hei vielä semmoinen, että saat nuo kuvat isommaksi, kun lisättyäsi kuvan, klikkaat sitä yhdesti hiirellä ja painat kohtaa: erittäin suuri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minulla on tässä blogin teossa vielä paljon opittavaa :)

      Poista